Op 5 november brengt Randi Zuckerberg - de zus van Facebook-ceo Mark, die tot 2011 zelf bij Facebook werkte - het kinderboek Dot. uit. Daarin waarschuwt ze voor de gevaren van technologie en sociale netwerken.

Het boek vertelt het verhaal van Dot, een meisje dat verstrengeld is aan haar computer en tablet, maar gaandeweg begint te beseffen dat de wereld er mooier uitziet als ze minder tijd doorbrengt achter haar schermpjes.

Randi Zuckerberg - een groot pleitbezorger van technologie, die echter ook beseft dat sociale media negatieve effecten met zich kunnen meebrengen - lanceerde zopas ook het boek 'Dot Complicated', een autobiografie annex how-to-manuel met haar persoonlijke en professionele inzichten over het digitale tijdperk.

Op 5 november brengt Randi Zuckerberg - de zus van Facebook-ceo Mark, die tot 2011 zelf bij Facebook werkte - het kinderboek Dot. uit. Daarin waarschuwt ze voor de gevaren van technologie en sociale netwerken. Het boek vertelt het verhaal van Dot, een meisje dat verstrengeld is aan haar computer en tablet, maar gaandeweg begint te beseffen dat de wereld er mooier uitziet als ze minder tijd doorbrengt achter haar schermpjes. Randi Zuckerberg - een groot pleitbezorger van technologie, die echter ook beseft dat sociale media negatieve effecten met zich kunnen meebrengen - lanceerde zopas ook het boek 'Dot Complicated', een autobiografie annex how-to-manuel met haar persoonlijke en professionele inzichten over het digitale tijdperk.