In de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten-Afrika) geraakten gebruikers enkele uren niet meer op sociale netwerksite Facebook.

De website 'Downrighnow.com', die pannes van grote websites opvolgt, meldde sinds ongeveer 6u00 onze tijd problemen met de beschikbaarheid van Facebook. Er doken berichten op van mensen over heel Europa tot in Egypte die geen toegang krijgen tot het sociale netwerk. Op Twitter was de hashtag #facebookdown al snel trending. In China, de VS en Australië zouden geen problemen zijn gemeld.

Om iets na 9u00 leek de panne in onze contreien voorbij. Facebook heeft vooralsnog nog geen toelichting gegeven over de moeilijkheden.

In de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten-Afrika) geraakten gebruikers enkele uren niet meer op sociale netwerksite Facebook. De website 'Downrighnow.com', die pannes van grote websites opvolgt, meldde sinds ongeveer 6u00 onze tijd problemen met de beschikbaarheid van Facebook. Er doken berichten op van mensen over heel Europa tot in Egypte die geen toegang krijgen tot het sociale netwerk. Op Twitter was de hashtag #facebookdown al snel trending. In China, de VS en Australië zouden geen problemen zijn gemeld. Om iets na 9u00 leek de panne in onze contreien voorbij. Facebook heeft vooralsnog nog geen toelichting gegeven over de moeilijkheden.