Op de luchthaven van Genève werden alle vertrekkende en inkomende vluchten tot 11 uur opgeschort. Vanaf Brussels Airport waren woensdagochtend twee vluchten naar Genève gepland, waarvan er één geannuleerd werd en een andere met vertraging moest vertrekken.

Geen cyberaanval

Heel wat vluchten naar Genève of Zürich werden omgeleid naar luchthavens in buurlanden, waaronder die van Lyon, Milaan en Wenen. De woordvoerder van luchtverkeersleider Skyguide, Vladi Barrosa, laat aan het Duitse persagentschap dpa weten dat het bedrijf niet uitgaat van een cyberaanval, maar dat een hardwareprobleem aan de basis van de panne lag.

Op de luchthaven van Genève werden alle vertrekkende en inkomende vluchten tot 11 uur opgeschort. Vanaf Brussels Airport waren woensdagochtend twee vluchten naar Genève gepland, waarvan er één geannuleerd werd en een andere met vertraging moest vertrekken.Heel wat vluchten naar Genève of Zürich werden omgeleid naar luchthavens in buurlanden, waaronder die van Lyon, Milaan en Wenen. De woordvoerder van luchtverkeersleider Skyguide, Vladi Barrosa, laat aan het Duitse persagentschap dpa weten dat het bedrijf niet uitgaat van een cyberaanval, maar dat een hardwareprobleem aan de basis van de panne lag.