De e-business-specialist opent een kantoor in Brussel.

Het Zwitserse Unic, dat opgericht is in 1996, houdt zich bezig met in e-business-, e-commerce- en enterprise content managementoplossingen. Het bedrijf is met ruim 200 mensen aanwezig in Bern, Zürich, Wenen en Amsterdam. Naast Brussel zal er dit jaar ook een kantoor in Basel bijkomen.

De omzet steeg het voorbije jaar tot 20 miljoen euro. Voor dit jaar verwacht het bedrijf een groei van 15 procent.

Ook in België is het bedrijf ambitieus. Tegen eind dit jaar moet het kantoor 7 werknemers herbergen en tegen eind 2011 zelfs 15 à 20 mensen. In ons land heeft het bedrijf al klanten als Bridgestone en Bobcat. Buiten België omvat het portfolio namen als Coca-Cola, Credit Suisse, HP, Mövenpick en Swisscom.

De e-business-specialist opent een kantoor in Brussel. Het Zwitserse Unic, dat opgericht is in 1996, houdt zich bezig met in e-business-, e-commerce- en enterprise content managementoplossingen. Het bedrijf is met ruim 200 mensen aanwezig in Bern, Zürich, Wenen en Amsterdam. Naast Brussel zal er dit jaar ook een kantoor in Basel bijkomen. De omzet steeg het voorbije jaar tot 20 miljoen euro. Voor dit jaar verwacht het bedrijf een groei van 15 procent. Ook in België is het bedrijf ambitieus. Tegen eind dit jaar moet het kantoor 7 werknemers herbergen en tegen eind 2011 zelfs 15 à 20 mensen. In ons land heeft het bedrijf al klanten als Bridgestone en Bobcat. Buiten België omvat het portfolio namen als Coca-Cola, Credit Suisse, HP, Mövenpick en Swisscom.