"We zijn vereerd om als Belgisch bedrijf en product te zijn opgenomen in Gartner's Market Guide for Test Management Tools", glundert managing partner Gert Mentens van The Test Leaders.

"We hebben jaren gewerkt om een product in de markt te kunnen zetten dat ons in staat stelt om it-risico's op een efficiënte manier onder controle te houden. Deze vermelding door Gartner is voor ons een bevestiging van de kwaliteiten van ons platform."

The Test Leaders ondersteunt bedrijven met op risico-gebaseerde tests van hun software- en it-systemen. "Met behulp van Norizzk.com brengen we samen met de klant alle risico's in beeld die gepaard gaan met het ontwikkelen en uitrollen van software en it-systemen", zegt Mentens.

"Deze risico's gebruiken we om de best mogelijke testaanpak te definiëren, zodat de klant in staat is een kwalitatief product (software en bijhorende systemen) aan te bieden met een zo laag mogelijk risico."

"Elk bedrijf dat een mogelijk risico loopt bij de ontwikkeling en het onderhoud van zijn software en it systemen heeft baat bij het gebruik van het platform", besluit de manager.

"We zijn vereerd om als Belgisch bedrijf en product te zijn opgenomen in Gartner's Market Guide for Test Management Tools", glundert managing partner Gert Mentens van The Test Leaders. "We hebben jaren gewerkt om een product in de markt te kunnen zetten dat ons in staat stelt om it-risico's op een efficiënte manier onder controle te houden. Deze vermelding door Gartner is voor ons een bevestiging van de kwaliteiten van ons platform."The Test Leaders ondersteunt bedrijven met op risico-gebaseerde tests van hun software- en it-systemen. "Met behulp van Norizzk.com brengen we samen met de klant alle risico's in beeld die gepaard gaan met het ontwikkelen en uitrollen van software en it-systemen", zegt Mentens. "Deze risico's gebruiken we om de best mogelijke testaanpak te definiëren, zodat de klant in staat is een kwalitatief product (software en bijhorende systemen) aan te bieden met een zo laag mogelijk risico.""Elk bedrijf dat een mogelijk risico loopt bij de ontwikkeling en het onderhoud van zijn software en it systemen heeft baat bij het gebruik van het platform", besluit de manager.