Na een loopbaan van 14 jaar als General Manager EMEA bij Motorola richtte Marc Destrée in 1990 de Europese Bedrijvendivisie van British Telecom (BT) op op het vasteland. In 1993 stond hij mee aan de wieg van de Europese Bedrijvendivisie van Metropolitan Fiber Systems Communications, en in 1997 richtte hij Winstar Communications op, waar hij tot 1998 President International Division bleef.

Vervolgens richtte Marc Destrée in 1999 Novaxess op, een breedbandaanbieder gericht op de Nederlandse KMO markt. Hij was er ceo tot 2002. In datzelfde jaar richtte hij ook Bayarmont Ventures op, een bedrijf dat focust op internationale synergiën in de telecommunicatie-industrie.

Tussen 2010 en 2015 bepaalde Marc, als ceo bij Destiny, de strategische koers van het bedrijf. Begin dit jaar gaf hij de fakkel door aan Daan De Wever, om meer tijd te kunnen doorbrengen met zijn familie.

Zijn voormalige werknemers blijven hem herinneren als een joviaal, energiek en positief ingesteld persoon. En als een doorzetter met een sterke visie.

"Als jonge ondernemers blijven Marc hem dankbaar voor alle begeleiding, coaching en goede raadgevingen die we van hem ontvingen", vertelt huidig ceo Daan De Wever. "Mede dankzij zijn ervaring en people management groeide Destiny uit tot het succesvolle telecombedrijf van vandaag.

Destrée behaalde een 'Masters Sciences Electrical Electronic Engineer' aan de VUB, gevolgd door een MBA aan de KUL. Marc was gehuwd en liefhebbend vader en grootvader.

Na een loopbaan van 14 jaar als General Manager EMEA bij Motorola richtte Marc Destrée in 1990 de Europese Bedrijvendivisie van British Telecom (BT) op op het vasteland. In 1993 stond hij mee aan de wieg van de Europese Bedrijvendivisie van Metropolitan Fiber Systems Communications, en in 1997 richtte hij Winstar Communications op, waar hij tot 1998 President International Division bleef.Vervolgens richtte Marc Destrée in 1999 Novaxess op, een breedbandaanbieder gericht op de Nederlandse KMO markt. Hij was er ceo tot 2002. In datzelfde jaar richtte hij ook Bayarmont Ventures op, een bedrijf dat focust op internationale synergiën in de telecommunicatie-industrie.Tussen 2010 en 2015 bepaalde Marc, als ceo bij Destiny, de strategische koers van het bedrijf. Begin dit jaar gaf hij de fakkel door aan Daan De Wever, om meer tijd te kunnen doorbrengen met zijn familie. Zijn voormalige werknemers blijven hem herinneren als een joviaal, energiek en positief ingesteld persoon. En als een doorzetter met een sterke visie. "Als jonge ondernemers blijven Marc hem dankbaar voor alle begeleiding, coaching en goede raadgevingen die we van hem ontvingen", vertelt huidig ceo Daan De Wever. "Mede dankzij zijn ervaring en people management groeide Destiny uit tot het succesvolle telecombedrijf van vandaag.Destrée behaalde een 'Masters Sciences Electrical Electronic Engineer' aan de VUB, gevolgd door een MBA aan de KUL. Marc was gehuwd en liefhebbend vader en grootvader.