De data visualisation clouddienst van Oracle zou paal en perk stellen aan de complexiteit die ontstaat wanneer je verschillende datasets met elkaar combineert.

"Zakelijke en persoonlijke data uit verschillende (on premise of cloud) bronnen worden op een eenvoudige en automatische manier bij elkaar gebracht, en genereren onmiddellijk nieuwe inzichten dankzij de visual analytics functie", klonk het in San Francisco.

"De software kan de analyses ook verrijken met verhalende content, waardoor het nog makkelijker wordt om de resultaten te delen binnen de onderneming."

De creatie en het delen van de inzichten kan trouwens van op eender welk apparaat, zij het nu een smartphone, een tablet of een desktopcomputer.

Volgens ceo Mark Hurd kan je de data visualisation dienst van Oracle nog het best vergelijken met "een betere versie van Tableau, maar dan in de cloud en niet on prem."

De data visualisation clouddienst van Oracle zou paal en perk stellen aan de complexiteit die ontstaat wanneer je verschillende datasets met elkaar combineert. "Zakelijke en persoonlijke data uit verschillende (on premise of cloud) bronnen worden op een eenvoudige en automatische manier bij elkaar gebracht, en genereren onmiddellijk nieuwe inzichten dankzij de visual analytics functie", klonk het in San Francisco. "De software kan de analyses ook verrijken met verhalende content, waardoor het nog makkelijker wordt om de resultaten te delen binnen de onderneming." De creatie en het delen van de inzichten kan trouwens van op eender welk apparaat, zij het nu een smartphone, een tablet of een desktopcomputer. Volgens ceo Mark Hurd kan je de data visualisation dienst van Oracle nog het best vergelijken met "een betere versie van Tableau, maar dan in de cloud en niet on prem."