Met een ietwat afgeslankte versie van de Nord, nu een klein jaar op de markt, mikt OnePlus niet zozeer op millennials en de eigen community, maar op een voor het Chinese bedrijf 'nieuwe doelgroep' van 18- tot 45-jarigen. De Nord CE is er vanaf 299 euro.

Electronic Arts (EA), een van de grootste makers van computergames ter wereld, is het slachtoffer geworden van een datahack. Dat bevestigde het bedrijf achter populaire spellen als Battlefield, FIFA 21 en Need for Speed.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft Apple tijdens de beginperiode van het presidentschap van Donald Trump gedagvaard om informatie te verkrijgen over zeker twee Democratische volksvertegenwoordigers, hun medewerkers en hun familie. Een van hen was de vooraanstaande Democraat Adam Schiff, meldt The New York Times.

De Belgische afdeling van ICT-vereniging ISACA Belgium wordt voortaan aangestuurd door Egide Nzabonimana. Hij volgt Giselle Vercauteren op die wel in het bestuur blijft en strategisch adviseur wordt.

Telenet trekt op 16 augustus de prijs van een deel van zijn abonnementen voor internet, tv en telefonie op met 1 procent. De betrokken klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht, zegt het telecombedrijf.

De jaarrekening neerleggen. Bestuurders vervangen. Aandeelhouders samenroepen, en ga zo maar door. Een bedrijf runnen is dikwijls een kwestie van veel juridische documenten op het juiste moment bij de juiste dienst deponeren. Bij grote bedrijven kost dat vaak een hoop tijd en inspanning, en net dat probeert de Brusselse start-up Legal Studio met hun cloudplatform KLEA te beperken.

Data News Jobs