Kevin D, de Mechelse twintiger die sinds oktober 2021 in een Italiaanse cel zit op vraag van de Amerikaanse justitie, is door Italië aan ons land overgeleverd. Tegen de man werd een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd nadat hij de website van American Airlines had gehackt.

Voor het eerst is een sonde van de Nasa met opzet ingeslagen op een asteroïde, met de bedoeling om die uit koers te slaan. De onbemande sonde van de Dart-missie ('Double Asteroid Redirection Test'), die met een camera was uitgerust, sloeg dinsdag zoals gepland in op de asteroïde Dimorphos.

Jensen Huang, baas van chipmaker Nvidia, verwacht niet dat de prijzen van gpu's nog veel gaan dalen. De reden daarvoor zit onder meer in de nieuwe architectuur die voor chips wordt gebruikt.

De Londense politie zegt dat ze een 17-jarige heeft opgepakt voor hacken. De tiener is mogelijk verantwoordelijk voor het lekken van beelden van de game Grand Theft Auto 6, en het aanvallen van ritjesdienst Uber.

Telenet verhoogt zijn participatie in productiehuis Caviar van 49 procent naar 70 procent. Het productiehuis zal vanaf 1 oktober volledig in de financiële cijfers van Telenet worden geconsolideerd. Het telecombedrijf was in mei 2021 in Caviar gestapt. Hoeveel Telenet betaalde, is niet bekendgemaakt.

3 star star star star star

Is het een smartwatch? Is het een sporthorloge? Wel, het is een beetje van allebei. Wij liepen een maand lang rond met de Oppo Watch Free en leerden dat je voor die prijs een degelijk toestel krijgt, maar ook niet te veel mag verwachten.

Data News Jobs