De huidige generatie laptops zijn vaak (bijna) even performant als desktops. We testten een desktopvervangend model van Packard Bell.

De Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een eenvoudig, tijdloos design. De basiskleur van het toestel is zwart en de buitenzijde van het scherm bevat een golfpatroon. De schermrand van het 15,6" 16:9 led-scherm is uitgevoerd in een glanzende, zwarte afwerking. Bovenaan in de schermrand is een webcam en een microfoon opgenomen.

De EasyNote TS85 beschikt over een toetsenbord met volwaardige lay-out en zelfs een numeriek klavier werd voorzien. Een numeriek klavier verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk. De laptop voelt stevig aan, maar is niet echt licht: hij weegt ongeveer 2662 gram.

Technisch

De Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een Intel Core i7-2720QM processor. Deze tweede generatie (Sandy Bridge) Core i7 mobiele processor heeft een kloksnelheid van 2,2 GHz en kan dit dankzij Turbo Boost 2.0 optrekken tot maximaal 3,3 GHz. Het is een quadcore processor met acht threads die beschikt over 6 MB L3 cachegeheugen. De EasyNote TS85 heeft 8 GB DDR3 geheugen aan boord en werd voorzien van een 750 GB grote harde schijf.

Voor het grafische geweld zorgt de NVIDIA GeForce GT 540M grafische kaart. Het systeem werd voorzien van een Blu-ray-speler / multi recorder en een geheugenkaartlezer. De EasyNote TS85 heeft verder wlan 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR en een 1,3 megapixel webcam aan boord. Volgens de specificaties op de doos wordt het systeem normaal geleverd met Windows 7 Home Premium 64-bit geïnstalleerd. Ons testsysteem werd daarentegen geleverd met Windows 7 Ultimate 64-bit voorgeïnstalleerd. Tot slot is de EasyNote TS85 uitgerust met een verwisselbare 6-cell Li-ion batterij.

Conclusie

De Packard Bell EasyNote TS85 is een degelijke, tijdloze notebook die beschikt over zeer goede specificaties; dat merk je ook in de prestaties. De EasyNote TS85 laat de eerder geteste HP Pavilion dv7-4070eb ver achter zich. Deze laptop is perfect geschikt voor gamers en de veeleisende multimedialiefhebbers.

Bron: www.diskidee.be

De huidige generatie laptops zijn vaak (bijna) even performant als desktops. We testten een desktopvervangend model van Packard Bell. De Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een eenvoudig, tijdloos design. De basiskleur van het toestel is zwart en de buitenzijde van het scherm bevat een golfpatroon. De schermrand van het 15,6" 16:9 led-scherm is uitgevoerd in een glanzende, zwarte afwerking. Bovenaan in de schermrand is een webcam en een microfoon opgenomen. De EasyNote TS85 beschikt over een toetsenbord met volwaardige lay-out en zelfs een numeriek klavier werd voorzien. Een numeriek klavier verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk. De laptop voelt stevig aan, maar is niet echt licht: hij weegt ongeveer 2662 gram.TechnischDe Packard Bell EasyNote TS85 is voorzien van een Intel Core i7-2720QM processor. Deze tweede generatie (Sandy Bridge) Core i7 mobiele processor heeft een kloksnelheid van 2,2 GHz en kan dit dankzij Turbo Boost 2.0 optrekken tot maximaal 3,3 GHz. Het is een quadcore processor met acht threads die beschikt over 6 MB L3 cachegeheugen. De EasyNote TS85 heeft 8 GB DDR3 geheugen aan boord en werd voorzien van een 750 GB grote harde schijf. Voor het grafische geweld zorgt de NVIDIA GeForce GT 540M grafische kaart. Het systeem werd voorzien van een Blu-ray-speler / multi recorder en een geheugenkaartlezer. De EasyNote TS85 heeft verder wlan 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR en een 1,3 megapixel webcam aan boord. Volgens de specificaties op de doos wordt het systeem normaal geleverd met Windows 7 Home Premium 64-bit geïnstalleerd. Ons testsysteem werd daarentegen geleverd met Windows 7 Ultimate 64-bit voorgeïnstalleerd. Tot slot is de EasyNote TS85 uitgerust met een verwisselbare 6-cell Li-ion batterij. ConclusieDe Packard Bell EasyNote TS85 is een degelijke, tijdloze notebook die beschikt over zeer goede specificaties; dat merk je ook in de prestaties. De EasyNote TS85 laat de eerder geteste HP Pavilion dv7-4070eb ver achter zich. Deze laptop is perfect geschikt voor gamers en de veeleisende multimedialiefhebbers.Bron: www.diskidee.be