De nieuwe Sony Walkman S750 heeft een aluminium behuizing en is slechts 7,2 mm dik.

Het 2-inch (5,1 cm) lcd-scherm van de nieuwe Walkman mediaspeler gebruikt TruBlack-technologie waardoor reflecties in het scherm worden verminderd en het contrast verhoogt. De S750 heeft digitale noise cancelling-technologie aan boord die volgens Sony 98 procent van het omgevingsgeluid wegfiltert.

Sony's Clear Audio-technologie zorgt voor een verbetering van het geluid. Clear Bass en Clear Stereo worden gecombineerd met DSEE dat de hoge frequenties herstelt die verloren gaan bij het comprimeren van muziekbestanden. Met Sony's SenseMe-technologie kan je speellijsten maken op basis van een bepaalde stemming. SenseMe analyseert de muziekbibliotheek en creëert tien themakanalen passend bij een specifieke stemming.

De Walkman 750 ondersteunt Lyrics Sync dat de songtekst van een nummer op het scherm toont. Er is ook een Karaoke Mode die het stemgeluid van de zanger(es) zachter zet zodat de eigen stem beter te horen is. Je kan de S750 aan een tv koppelen via een optioneel verkrijgbare A/V-outputkabel om een karaoke-party te organiseren. Via deze kabel kan je ook (muziek)video's op groot beeld tonen. De nieuwe Walkman heeft ook een Language Learning-functie. Hiermee kan je bepaalde secties van een nummer langzamer afspelen zonder dat de helderheid of toonhoogte verloren gaat.

Sony Walkman S750 is vanaf medio oktober verkrijgbaar. De adviesprijs voor de 8 GB-versie is 130 euro en voor de 16 GB-versie 160 euro. Beide modellen zijn in zwart, wit, roze en blauw leverbaar.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Sony Walkman S750 heeft een aluminium behuizing en is slechts 7,2 mm dik. Het 2-inch (5,1 cm) lcd-scherm van de nieuwe Walkman mediaspeler gebruikt TruBlack-technologie waardoor reflecties in het scherm worden verminderd en het contrast verhoogt. De S750 heeft digitale noise cancelling-technologie aan boord die volgens Sony 98 procent van het omgevingsgeluid wegfiltert. Sony's Clear Audio-technologie zorgt voor een verbetering van het geluid. Clear Bass en Clear Stereo worden gecombineerd met DSEE dat de hoge frequenties herstelt die verloren gaan bij het comprimeren van muziekbestanden. Met Sony's SenseMe-technologie kan je speellijsten maken op basis van een bepaalde stemming. SenseMe analyseert de muziekbibliotheek en creëert tien themakanalen passend bij een specifieke stemming. De Walkman 750 ondersteunt Lyrics Sync dat de songtekst van een nummer op het scherm toont. Er is ook een Karaoke Mode die het stemgeluid van de zanger(es) zachter zet zodat de eigen stem beter te horen is. Je kan de S750 aan een tv koppelen via een optioneel verkrijgbare A/V-outputkabel om een karaoke-party te organiseren. Via deze kabel kan je ook (muziek)video's op groot beeld tonen. De nieuwe Walkman heeft ook een Language Learning-functie. Hiermee kan je bepaalde secties van een nummer langzamer afspelen zonder dat de helderheid of toonhoogte verloren gaat. Sony Walkman S750 is vanaf medio oktober verkrijgbaar. De adviesprijs voor de 8 GB-versie is 130 euro en voor de 16 GB-versie 160 euro. Beide modellen zijn in zwart, wit, roze en blauw leverbaar. Bron: www.diskidee.be