Topcom gaat met het nieuwe Sologic telefoonassortiment terug naar de essentie van telefonie.

Telefoonfabrikant Topcom voerde een marktonderzoek uit waaruit zou blijken dat consumenten niet houden van nutteloze toeters en bellen. Te complexe apparaten zouden heel wat consumenten, zowel jong als oud, afschrikken. Bij het ontwikkelen van de Sologic toestellen werd daarom aandacht besteed aan tal van details, zoals grote verlichte toetsen, luide beltonen en heldere kleuren voor betere zichtbaarheid. Het hele productgamma is volgens Topcom ideaal voor slechtzienden, slechthorenden, ouderen en ook kinderen.

De Sologic A831 is een vast toestel met handenvrij-functie en een SOS-knop. Het toestel heeft extra grote toetsen en groot lcd-scherm. Met de SOS-knop kunnen gebruikers hun naasten verwittigen in geval van nood.Het ontwerp van het toestel is aangepast voor gebruikers met een gehoorapparaat. De led-verlichting waarschuwt bij een inkomende oproep.

De Sologic B901 Combo combineert een draadloze en vaste telefoon. De Combo is bedoeld voor gebruikers die ook een telefoon willen in een kamer waar er geen aansluiting is. Beide toestellen hebben grote knoppen, een helder lcd-scherm en led-waarschuwingslichtjes.

De Sologic B931 is een draagbaar DECT-toestel met grote drukknoppen en een helder scherm. Je kan de telefoon desgewenst vastklikken aan de broeksriem. De B931 heeft vier geheugenknoppen ter hoogte van de luidspreker om snel de meest gebruikte telefoonnummers te bellen.

De Sologic B935 tot slot is een DECT-telefoon met een basisstation en een visuele telefoongids. Het basisstation is uitgerust met tien sneltoetsen die je kan koppelen aan telefoonnummers van familie of vrienden waarop je desgewenst via een stickertje een foto kan kleven.

De prijzen van de Topcom Sologic toestellen variëren van 24,99 euro tot 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Topcom gaat met het nieuwe Sologic telefoonassortiment terug naar de essentie van telefonie. Telefoonfabrikant Topcom voerde een marktonderzoek uit waaruit zou blijken dat consumenten niet houden van nutteloze toeters en bellen. Te complexe apparaten zouden heel wat consumenten, zowel jong als oud, afschrikken. Bij het ontwikkelen van de Sologic toestellen werd daarom aandacht besteed aan tal van details, zoals grote verlichte toetsen, luide beltonen en heldere kleuren voor betere zichtbaarheid. Het hele productgamma is volgens Topcom ideaal voor slechtzienden, slechthorenden, ouderen en ook kinderen. De Sologic A831 is een vast toestel met handenvrij-functie en een SOS-knop. Het toestel heeft extra grote toetsen en groot lcd-scherm. Met de SOS-knop kunnen gebruikers hun naasten verwittigen in geval van nood.Het ontwerp van het toestel is aangepast voor gebruikers met een gehoorapparaat. De led-verlichting waarschuwt bij een inkomende oproep. De Sologic B901 Combo combineert een draadloze en vaste telefoon. De Combo is bedoeld voor gebruikers die ook een telefoon willen in een kamer waar er geen aansluiting is. Beide toestellen hebben grote knoppen, een helder lcd-scherm en led-waarschuwingslichtjes. De Sologic B931 is een draagbaar DECT-toestel met grote drukknoppen en een helder scherm. Je kan de telefoon desgewenst vastklikken aan de broeksriem. De B931 heeft vier geheugenknoppen ter hoogte van de luidspreker om snel de meest gebruikte telefoonnummers te bellen. De Sologic B935 tot slot is een DECT-telefoon met een basisstation en een visuele telefoongids. Het basisstation is uitgerust met tien sneltoetsen die je kan koppelen aan telefoonnummers van familie of vrienden waarop je desgewenst via een stickertje een foto kan kleven. De prijzen van de Topcom Sologic toestellen variëren van 24,99 euro tot 99,99 euro. Bron: www.diskidee.be