De Logitech Ultimate Ears 700 zijn voorzien van twee persoonlijk afgestemde speakerdrivers per oor. Een driver produceert rijke, lage tonen. De tweede speaker brengt heldere, hoge en middentonen voort.

De Logitech Ultimate Ears 700 worden verkocht in een handig draagdoosje en komen met vijf paar zachte oorkussentjes (XXS, XS, S, M, L) en twee paar oorkussentjes van Comply Foam. Ze zijn uitgevoerd in een fraai gestroomlijnd micro-ontwerp. De basiskleur van de oortjes is zilver. Het rechtse oortje kreeg een rode markering en het linkse een zwarte markering.

Lawaai
Een volgens Logitech 'magische afdichting' houdt 26 dB achtergrondgeluid tegen. Ze bevatten twee kleine speakertjes per oor, een voor de lage tonen, de andere voor de hoge en middentonen. We hebben hiervoor verschillende muziekstijlen beluisterd en de oortjes presteerden in elke situatie erg goed. Dankzij de verschillende, meegeleverde oorkussentjes en het micro-ontwerp voel je bijna niet dat je oortjes draagt. Het draagcomfort is echt optimaal! De 115 cm lange kabel is erg soepel en van goede kwaliteit.

Conclusie
De Logitech Ultimate Ears 700 zijn met €149 niet goedkoop. Als je echter het bedrag ervoor over hebt, krijg je prima oortjes die erg goed presteren en een ultiem draagcomfort bieden. Logitech levert bovendien erg veel oorkussentjes mee en een opbergdoosje, zodat je de oortjes veilig kan transporteren.

Bron: www.diskidee.be

De Logitech Ultimate Ears 700 zijn voorzien van twee persoonlijk afgestemde speakerdrivers per oor. Een driver produceert rijke, lage tonen. De tweede speaker brengt heldere, hoge en middentonen voort. De Logitech Ultimate Ears 700 worden verkocht in een handig draagdoosje en komen met vijf paar zachte oorkussentjes (XXS, XS, S, M, L) en twee paar oorkussentjes van Comply Foam. Ze zijn uitgevoerd in een fraai gestroomlijnd micro-ontwerp. De basiskleur van de oortjes is zilver. Het rechtse oortje kreeg een rode markering en het linkse een zwarte markering. Lawaai Een volgens Logitech 'magische afdichting' houdt 26 dB achtergrondgeluid tegen. Ze bevatten twee kleine speakertjes per oor, een voor de lage tonen, de andere voor de hoge en middentonen. We hebben hiervoor verschillende muziekstijlen beluisterd en de oortjes presteerden in elke situatie erg goed. Dankzij de verschillende, meegeleverde oorkussentjes en het micro-ontwerp voel je bijna niet dat je oortjes draagt. Het draagcomfort is echt optimaal! De 115 cm lange kabel is erg soepel en van goede kwaliteit. Conclusie De Logitech Ultimate Ears 700 zijn met €149 niet goedkoop. Als je echter het bedrag ervoor over hebt, krijg je prima oortjes die erg goed presteren en een ultiem draagcomfort bieden. Logitech levert bovendien erg veel oorkussentjes mee en een opbergdoosje, zodat je de oortjes veilig kan transporteren. Bron: www.diskidee.be