Bij de all-in one micro-datacenters van de Franse technologiegigant wordt een volledig datacenter ondergebracht in één behuizing, inclusief stroomvoorziening, koelapparatuur en managementsoftware.

Ze zijn gelijkaardig aan geprefabriceerde en container-gebaseerde datacenter-systemen, maar zijn kleiner van opzet en focussen op modulaire, individuele racks die van op afstand gemonitord kunnen worden.

De datacenters kunnen onder meer dienst doen als ondersteuning van converged infrastructure-omgevingen van leveranciers als Cisco, NetApp en EMC.

Er is sprake van een SmartBunker SX-aanbod voor traditionele IT-omgevingen, een SmartBunker CX-portfolio voor kantooromgevingen, een SmartBunker FX-aanbod dat robuust gebouwd is voor elke it-omgeving, en een SmartShelter voor robuuste multi-racks.

De micro-datacenters zijn op dit moment alleen nog verkrijgbaar in Noord-Amerika. Naar verwachting worden de units begin volgend jaar wereldwijd gelanceerd.

(I.s.m. DutchITChannel)

Bij de all-in one micro-datacenters van de Franse technologiegigant wordt een volledig datacenter ondergebracht in één behuizing, inclusief stroomvoorziening, koelapparatuur en managementsoftware. Ze zijn gelijkaardig aan geprefabriceerde en container-gebaseerde datacenter-systemen, maar zijn kleiner van opzet en focussen op modulaire, individuele racks die van op afstand gemonitord kunnen worden.De datacenters kunnen onder meer dienst doen als ondersteuning van converged infrastructure-omgevingen van leveranciers als Cisco, NetApp en EMC.Er is sprake van een SmartBunker SX-aanbod voor traditionele IT-omgevingen, een SmartBunker CX-portfolio voor kantooromgevingen, een SmartBunker FX-aanbod dat robuust gebouwd is voor elke it-omgeving, en een SmartShelter voor robuuste multi-racks.De micro-datacenters zijn op dit moment alleen nog verkrijgbaar in Noord-Amerika. Naar verwachting worden de units begin volgend jaar wereldwijd gelanceerd.(I.s.m. DutchITChannel)