Met de overname wil SecureLink een sterkere Europese speler worden onder leiding van Marco Barkmeijer (de huidige ceo van de SecureLink Group) en Johan Andersson (de huidige ceo van Coresec). Andersson zal toetreden in de SecureLink Group board, en gaat de Scandinavische organisatie ook verder leiden.

Coresec biedt cybersecurity en Managed Security Services in de Scandinavische landen. SecureLink biedt cybersecurity en Managed Security Services in de Benelux.

Dankzij de samenvoeging ontstaat één van de grootste cybersecurity kenniscentra in Europa, met 500 specialisten die de entiteit voorzien van sterke expertise op het gebied van security en infrastructuur.

De combinatie tekent voor een omzet van 200 miljoen euro geprognotiseerd voor het kalenderjaar 2016 en heeft hoofdkantoren gevestigd in Sliedrecht en Malmö. De bedrijven zouden een goede relatie hebben en delen dezelfde visie op cybersecurity en managed security services.

"De nieuwe groep biedt een sterk platform om ons plan, consolidatie van de Europese cybersecurity markt, te realiseren. Aangezien Coresec reeds sinds 2010 24/7 network en security centers bemant, is de expertise die zij naar de groep brengen een enorm voordeel voor onze huidige en toekomstige relaties" zegt Marco Barkmeijer.

(i.s.m. DutchITChannel)

Met de overname wil SecureLink een sterkere Europese speler worden onder leiding van Marco Barkmeijer (de huidige ceo van de SecureLink Group) en Johan Andersson (de huidige ceo van Coresec). Andersson zal toetreden in de SecureLink Group board, en gaat de Scandinavische organisatie ook verder leiden.Coresec biedt cybersecurity en Managed Security Services in de Scandinavische landen. SecureLink biedt cybersecurity en Managed Security Services in de Benelux. Dankzij de samenvoeging ontstaat één van de grootste cybersecurity kenniscentra in Europa, met 500 specialisten die de entiteit voorzien van sterke expertise op het gebied van security en infrastructuur.De combinatie tekent voor een omzet van 200 miljoen euro geprognotiseerd voor het kalenderjaar 2016 en heeft hoofdkantoren gevestigd in Sliedrecht en Malmö. De bedrijven zouden een goede relatie hebben en delen dezelfde visie op cybersecurity en managed security services. "De nieuwe groep biedt een sterk platform om ons plan, consolidatie van de Europese cybersecurity markt, te realiseren. Aangezien Coresec reeds sinds 2010 24/7 network en security centers bemant, is de expertise die zij naar de groep brengen een enorm voordeel voor onze huidige en toekomstige relaties" zegt Marco Barkmeijer.(i.s.m. DutchITChannel)