Verifone is een beursgenoteerde specialist in elektronische betaaloplossingen. Het bedrijf wil in de Benelux vooral focussen op Paybox, een multichannel betaalplatform dat ingezet kan worden in meerdere sectoren.

De Belg Pierre Orban komt aan het hoofd te staan van de Benelux-vestiging. De nieuwe general manager heeft meer dan 20 jaar ervaring in de betalingssector, en was eerder aan de slag bij financiële instellingen zoals JP Morgan Chase, Deutsche Bank en BNP Paribas Fortis.

Tot voor kort leidde Orban de Digital Channels & Retail Innovation-activiteiten van groep QNB in Qatar. De man studeerde af als Master of Science in Management aan de ULB (Brussel) en de universiteit van Boston.

Met het nieuwe bureau wil Verifone naar eigen zeggen nauwere relaties ontwikkelen met zijn lokale prospecten en klanten, de ondersteuning versterken en zijn internationale reputatie op het vlak van ePayment vergroten.

Het bedrijf wil er in een erezaak van maken om de ervaring bij zowel online- als winkelaankopen en het digitale contact tussen handelaars en verbruikers te optimaliseren.

"Ik ben erg opgetogen over de opening van het kantoor in de Benelux en het samenstellen van een team van experts in e-commerce", aldus Orban. "Deze sector staat een zeer snelle ontwikkeling te wachten. Dankzij de nieuwe locatie kunnen we voortaan ook onze lokale klanten een uitstekende service bieden."

Verifone werd in 1981 opgericht. Het bedrijf heeft klanten en partners in meer dan honderdvijftig landen en het is onder andere actief in retail, travel, de financiële en de zorgsector. Dit boekjaar wordt een omzet van circa 2 miljard dollar verwacht.

Verifone is een beursgenoteerde specialist in elektronische betaaloplossingen. Het bedrijf wil in de Benelux vooral focussen op Paybox, een multichannel betaalplatform dat ingezet kan worden in meerdere sectoren. De Belg Pierre Orban komt aan het hoofd te staan van de Benelux-vestiging. De nieuwe general manager heeft meer dan 20 jaar ervaring in de betalingssector, en was eerder aan de slag bij financiële instellingen zoals JP Morgan Chase, Deutsche Bank en BNP Paribas Fortis.Tot voor kort leidde Orban de Digital Channels & Retail Innovation-activiteiten van groep QNB in Qatar. De man studeerde af als Master of Science in Management aan de ULB (Brussel) en de universiteit van Boston.Met het nieuwe bureau wil Verifone naar eigen zeggen nauwere relaties ontwikkelen met zijn lokale prospecten en klanten, de ondersteuning versterken en zijn internationale reputatie op het vlak van ePayment vergroten. Het bedrijf wil er in een erezaak van maken om de ervaring bij zowel online- als winkelaankopen en het digitale contact tussen handelaars en verbruikers te optimaliseren. "Ik ben erg opgetogen over de opening van het kantoor in de Benelux en het samenstellen van een team van experts in e-commerce", aldus Orban. "Deze sector staat een zeer snelle ontwikkeling te wachten. Dankzij de nieuwe locatie kunnen we voortaan ook onze lokale klanten een uitstekende service bieden."Verifone werd in 1981 opgericht. Het bedrijf heeft klanten en partners in meer dan honderdvijftig landen en het is onder andere actief in retail, travel, de financiële en de zorgsector. Dit boekjaar wordt een omzet van circa 2 miljard dollar verwacht.