De Belgische delegatie op de befaamde Parijse internetbeurs Le Web zal bestaan uit minstens 16 start-ups. Het AWT, het Brussels Agentschap voor de Onderneming (BAO) en iMinds (het vroegere IBBT) hebben 15 bedrijven voorgesteld om mee te reizen naar LeWeb, dat tussen 4 en 6 december plaatsvindt in Parijs.

Ze werden gekozen op basis van specifieke criteria, zoals het innovatieve gehalte van hun product, hun leeftijd en hun internationale potentieel. De 15 start-ups kunnen zo onder meer profiteren van een voordelig tarief voor de beurs, coaching en bijhorende promotie.

Voor Vlaanderen gaat de eer naar Carambla, WeePee New Media Ventures, Small Town Heroes en Twipe Mobile. Vanuit Wallonië mogen Uniwan, MyMicroInvest, Vigo, Freedelity, AppAndWeb en EarlyTracks mee.

8thColor, CleverPhone, Mobilosoft, TagTagCity en 87seconds maken deel uit van de Brusselse selectie.

Argus Labs

Argus Labs, het bedrijfje achter de mobiele applicatie Jini, is dan weer de enige Belgische start-up die geselecteerd is als semi-finalist voor de startup competitie die georganiseerd wordt tijdens LeWeb. Fingers crossed!

De Belgische delegatie op de befaamde Parijse internetbeurs Le Web zal bestaan uit minstens 16 start-ups. Het AWT, het Brussels Agentschap voor de Onderneming (BAO) en iMinds (het vroegere IBBT) hebben 15 bedrijven voorgesteld om mee te reizen naar LeWeb, dat tussen 4 en 6 december plaatsvindt in Parijs. Ze werden gekozen op basis van specifieke criteria, zoals het innovatieve gehalte van hun product, hun leeftijd en hun internationale potentieel. De 15 start-ups kunnen zo onder meer profiteren van een voordelig tarief voor de beurs, coaching en bijhorende promotie. Voor Vlaanderen gaat de eer naar Carambla, WeePee New Media Ventures, Small Town Heroes en Twipe Mobile. Vanuit Wallonië mogen Uniwan, MyMicroInvest, Vigo, Freedelity, AppAndWeb en EarlyTracks mee. 8thColor, CleverPhone, Mobilosoft, TagTagCity en 87seconds maken deel uit van de Brusselse selectie. Argus LabsArgus Labs, het bedrijfje achter de mobiele applicatie Jini, is dan weer de enige Belgische start-up die geselecteerd is als semi-finalist voor de startup competitie die georganiseerd wordt tijdens LeWeb. Fingers crossed!