's Werelds vierde grootste softwarebedrijf hoopt te kunnen profiteren van de ruime ervaring van Kroes in de publieke en private sector, licht miljardair en Salesforce-topman Marc Benioff toe. "Kroes wordt overal gerespecteerd als leider, en brengt werkervaring mee op de hoogste niveaus in de Europese overheid, technologie en zakenwereld."

Kroes, die dezer dagen ook als ambassadeur optreedt voor de Nederlandse StartupDelta, kom bij de crm-specialist terecht tussen mensen als voormalig ceo van PeopleSoft Craig Conwa, voormalig ceo van Hasbro Alan Hassenfeld en niemand minder dan Colin Powell, de voormalige Amerikaanse minister van Defensie.

Mededinging

Kroes voerde als Europees commissaris voor Mededinging onder meer onderzoeken aan naar de softwaregiganten Google en Microsoft. Dat leverde Microsoft alvast een boete van bijna een half miljard euro op.

Benieuwd of Kroes als bestuurslid bij Microsoft-concurrent Salesforce even kritisch zal blijken.

's Werelds vierde grootste softwarebedrijf hoopt te kunnen profiteren van de ruime ervaring van Kroes in de publieke en private sector, licht miljardair en Salesforce-topman Marc Benioff toe. "Kroes wordt overal gerespecteerd als leider, en brengt werkervaring mee op de hoogste niveaus in de Europese overheid, technologie en zakenwereld."Kroes, die dezer dagen ook als ambassadeur optreedt voor de Nederlandse StartupDelta, kom bij de crm-specialist terecht tussen mensen als voormalig ceo van PeopleSoft Craig Conwa, voormalig ceo van Hasbro Alan Hassenfeld en niemand minder dan Colin Powell, de voormalige Amerikaanse minister van Defensie.MededingingKroes voerde als Europees commissaris voor Mededinging onder meer onderzoeken aan naar de softwaregiganten Google en Microsoft. Dat leverde Microsoft alvast een boete van bijna een half miljard euro op. Benieuwd of Kroes als bestuurslid bij Microsoft-concurrent Salesforce even kritisch zal blijken.