Steven komt over uit het Verenigd Koninkrijk, waar hij in 2006 startte als lead finance analyst voor grote strategische deals, zoals BT's aanbod in 2012 om de Olympische Zomerspelen in Londen te sponsoren. Daarna zette hij zijn carrière binnen BT voort via diverse commerciële, financiële en operationele functies.

web
© web

"Steven brengt een schat aan ervaring met zich mee die ons zal helpen te groeien in de Benelux", aldus Fabrice De Windt. "Ik kijk er naar uit om samen met Steven te werken aan het versnellen van ons succes in de regio."

Steven bezit een diploma van het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2004 ook actief lid van het instituut. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij verhuist met zijn familie van Londen naar Amsterdam.

Lockwood vervangt Davy Vreys, die BT recent heeft verlaten voor nieuwe carrièremogelijkheden.

Steven komt over uit het Verenigd Koninkrijk, waar hij in 2006 startte als lead finance analyst voor grote strategische deals, zoals BT's aanbod in 2012 om de Olympische Zomerspelen in Londen te sponsoren. Daarna zette hij zijn carrière binnen BT voort via diverse commerciële, financiële en operationele functies. "Steven brengt een schat aan ervaring met zich mee die ons zal helpen te groeien in de Benelux", aldus Fabrice De Windt. "Ik kijk er naar uit om samen met Steven te werken aan het versnellen van ons succes in de regio."Steven bezit een diploma van het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2004 ook actief lid van het instituut. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij verhuist met zijn familie van Londen naar Amsterdam.Lockwood vervangt Davy Vreys, die BT recent heeft verlaten voor nieuwe carrièremogelijkheden.