De cluster telt momenteel al meer dan 20 bedrijven en onderzoeksinstellingen. Het voorzitterschap is in handen van Kurt Hensen van T&M Solutions in Hasselt. "Er beweegt heel wat in deze wereld", zegt Hensen aan Het Belang van Limburg.

"We hebben in Vlaanderen heel wat expertise in huis, het komt erop aan die ook te vertalen naar ondernemingskansen. Daar kan Flam3D een bijzondere rol in spelen."

De zetel van Flam3D is voorlopig nog ondergebracht bij Flanders Make. De kans bestaat dat die verhuist naar de Corda Campus in Hasselt. Meer details worden bekendgemaakt tijdens de officiële lancering op 9 februari.

De cluster telt momenteel al meer dan 20 bedrijven en onderzoeksinstellingen. Het voorzitterschap is in handen van Kurt Hensen van T&M Solutions in Hasselt. "Er beweegt heel wat in deze wereld", zegt Hensen aan Het Belang van Limburg. "We hebben in Vlaanderen heel wat expertise in huis, het komt erop aan die ook te vertalen naar ondernemingskansen. Daar kan Flam3D een bijzondere rol in spelen." De zetel van Flam3D is voorlopig nog ondergebracht bij Flanders Make. De kans bestaat dat die verhuist naar de Corda Campus in Hasselt. Meer details worden bekendgemaakt tijdens de officiële lancering op 9 februari.