Sennheiser steunt op Duitse engineering en decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap. Het bedrijf blijft trouw aan realistische geluidsreproductie en introduceerde nieuwe standaarden voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons, geïntegreerde systemen, professionele headsets en speakerphones voor contactcenters en Unified Communications.

Sennheiser blijft op zoek naar de perfecte klank. Tien jaar geleden ging het bedrijf een joint venture aan met de William Demant Holding Group, vooral bekend van Oticon, een bedrijf dat digitale gehoortoestellen ontwikkelt voor mensen met gehoorverlies. Sennheiser combineert het beste van twee werelden door zijn ervaring in hoogwaardige audio en geluidsreproductie te combineren met de geavanceerde microscopische digitale signaalverwerkingstechnologieën van Oticon. De samenwerking zorgt ervoor dat Sennheiser professionele en kwalitatief hoogstaande headsets en speakerphones produceert met ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor heldere communicatie.

Meer informatie: www.sennheiser.be/cco

Sennheiser steunt op Duitse engineering en decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap. Het bedrijf blijft trouw aan realistische geluidsreproductie en introduceerde nieuwe standaarden voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons, geïntegreerde systemen, professionele headsets en speakerphones voor contactcenters en Unified Communications.Sennheiser blijft op zoek naar de perfecte klank. Tien jaar geleden ging het bedrijf een joint venture aan met de William Demant Holding Group, vooral bekend van Oticon, een bedrijf dat digitale gehoortoestellen ontwikkelt voor mensen met gehoorverlies. Sennheiser combineert het beste van twee werelden door zijn ervaring in hoogwaardige audio en geluidsreproductie te combineren met de geavanceerde microscopische digitale signaalverwerkingstechnologieën van Oticon. De samenwerking zorgt ervoor dat Sennheiser professionele en kwalitatief hoogstaande headsets en speakerphones produceert met ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor heldere communicatie.Meer informatie: www.sennheiser.be/cco