Arηs start nieuwe dochteronderneming in Leuven

Steven Germeys, Managing Director Arηs Technology. © .

ICT-groep Arηs wil met Arηs Technology specifiek de Nederlandstalige markt aanspreken.

Het bedrijf wordt de zesde entiteit van de groep en zal onder meer focussen op overheidsdiensten, financiële instellingen, industriële bedrijven, energieleveranciers en farmaceutische bedrijven.

“Ik ben erg verheugd met de oprichting van deze nieuwe entiteit, “zegt Jourdan Serederidis, oprichter van de groep. “We creëren met succes een sterk homogene groep van bedrijven maar behouden toch de nodige individuele ruimte om te ondernemen. Deze evenwichtsoefening laat ons toe verder te groeien in de Europese markt en zo onze ambitie om de samenleving te verbeteren waar te maken!”

De leiding van de nieuwe vestiging komt in handen van Steven Germeys. Hij was tot voor kort commercieel directeur CET bij Cegeka. Daarvoor werkte hij onder meer bij Ordina, Real SOftware, Sun Microsystems en Dell.

De groep Arηs (spreek uit als ‘Aris’) bestaat vandaag uit Arηs Developments, Arηs Consulting, Arηs Cube en Arηs Spikeseed in Luxemburg en Arηs Developments Belgium, Arηs Data en sinds kort Arηs Technology.in België. Het bedrijf zag zijn aantal consultants het afgelopen half jaar toenemen van 400 naar 580 mensen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content