Banners op CES onthullen nieuwe tablets van Samsung

Het ziet ernaar uit dat Samsung op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas twee nieuwe Pro-tablets zal aankondigen.

Het ziet ernaar uit dat Samsung op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas twee nieuwe Pro-tablets zal aankondigen. Gigantische banners aan het Convention Centre van Las Vegas tonen afbeeldingen van de Galaxy Note Pro en de Galaxy Tab Pro.

De officiële persconferentie van Samsung op het CES vindt pas in de nacht van maandag op dinsdag Belgische tijd plaats, maar het ziet ernaar uit dat de nieuwe Galaxy Note en de nieuwe Galaxy Tab – bewust? – al uitgelekt zijn.

Volgens de geruchten heeft de Galaxy Note Pro over een 12.2 inch display met een resolutie van 2500×1600 pixels – Samsungs grootste tablet tot hiertoe. Naar verluidt beschikt het toestel verder over een quad-core 2.3 GHz Snapdragon 800-processor en een 8 megapixelcamera achteraan en een 2 megapixelcamera vooraan. De tab draait op Android 4.3 Jelly Bean en er is keuze tussen 32 GB of 64 GB opslagruimte. Opvallend: afgaande op de banners lijkt het op het eerste zicht alsof de interface tegels heeft die doen denken aan Windows 8 van Microsoft.

Naast de Galaxy Note Pro mogen consumenten ook uitkijken naar de Galaxy Tab Pro. Die zou verkrijgbaar zijn met een 8.4, een 10.1 of een 12.2 inch display en 16 GB opslagruimte.

EvLeaks tweette van beide toestellen een foto:

Samsung Galaxy NotePRO 12.2, 2014. pic.twitter.com/cbXA6ve877

— @evleaks (@evleaks) January 6, 2014

Samsung Galaxy TabPRO 12.2, 2014. pic.twitter.com/e1btB9C8JY

— @evleaks (@evleaks) January 6, 2014

Duizenden nieuwe gadgets

De CES in Las Vegas loopt van 7 tot en met 10 januari. Electronicafabrikanten uit de hele wereld kondigen er hun nieuwe gadgets voor het komende jaar aan. Er worden dit jaar opnieuw duizenden nieuwigheden verwacht. (KVDA)

Partner Content