Barbara Van Den Haute wordt voorzitter NxtPort

Barbara Van Den Haute © .

Dataplatform NxtPort vervangt de helft van zijn raad van bestuur. Erwin Verstraelen, Tine Vandenbreeden, Kristian Vanderwaeren en Barbara Van Den Haute komen aan boord.

NxtPort neemt afscheid van haar voorzitter Karel Plasman en bestuursleden Wilfried Grommen en Michel De Coster. De nieuwe voorzitter van de raad van bestuur wordt Barbara Van Den Haute, Administrateur Generaal bij Informatie Vlaanderen.

“Nxtport heeft alles in zich om het kroonjuweel van de digitale logistiek te worden, en dit op basis van het principe dat data beter wordt door ze te delen. Ik ben verheugd om mee mijn schouders onder dit project te kunnen zetten,” aldus Van Den Haute in een mededeling.

De overige drie nieuwkomers zijn Kristian Vanderwaeren, directeur generaal van de Belgische douane, Tine Vandenbreede, COO van SAP France en Erwin Verstraelen, Chief Digital and Innovation Officer bij Port of Antwerp.

De overige twee leden zijn Jacques Vandermeiren, CEO van Port of Antwerp, en Walter Van Mechelen, voorzitter van Alfaport.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content