Cegeka herschikt Europese en Belgische top

V.l.n.r.: Bart Watteeuw, Stijn Bijnens, Annelore Buijs en Geert Rottier. © Cegeka
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

IT-groep Cegeka sleutelt aan de interne structuur om internationaal verder te kunnen groeien. Zo stelt de groep met hoofdzetel in Hasselt onder meer een specifieke topman voor Cegeka België aan.

Cegeka verfijnt zijn structuur ‘om het ambitieuze internationale groeipad te realiseren’, stelt CEO Stijn Bijnens. Het IT-bedrijf wil zo zijn oplossingen sneller wereldwijd uitrollen, maar ook de samenwerking met de klanten beter waarmaken, klinkt het. Het groeitraject in België en Nederland wil Cegeka gebruiken om in andere Europese regio’s verder en sneller te groeien.

Services & Solutions

Concreet zal Annelore Buijs, die nu aan het hoofd staat van Cegeka Nederland, de Europese organisatie van het bedrijf gaan leiden. Bart Watteeuw komt aan het hoofd van de nieuwe structuur Services & Solutions, die bestaat uit zeven business lines (Application Services, Business Solutions, Quality Engineering, Data & AI, Digital Workplace, Security Networking & Regulatory/Compliance en Hybrid Cloud).

Geert Rottier, de huidige marketingbaas van Cegeka, wordt de managing director van Cegeka België. In de Nederlandse tak schuift Jan Willem Voorink een rij naar voren als nieuwe managing director. ‘Ik ben verheugd dat Geert en Jan Willem – die beiden de organisatie en de klanten van binnenuit kennen – onze organisatie als Managing Directors gaan versterken. Ze beschikken allebei over de nodige kennis om Cegeka verder laten groeien. Bovendien staan ze dichtbij de markt waardoor ze snel kunnen inspelen op de behoeften en noden’, besluit Bijnens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content