Ants neemt Brugse SEO-agency WiSEO over

Jacob Verroken en Frederik Vermeire. © Ants
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Digital marketing-specialist Ants, met vestigingen in Gent en Antwerpen, lijft WiSEO in. Het Brugse bedrijf legt zich toe op het optimaliseren van de online vindbaarheid van websites (SEO).

Met de overname breidt Ants het team uit met acht extra experten. Frederik Vermeire, zaakvoerder van WiSEO, stapt in als nieuwe aandeelhouder bij Ants. Tot de klantenportefeuille van het Brugse bedrijf behoren onder meer Pluxee, Colruyt Group, VRT en Van Marcke.

Van cruciaal belang

Ants telt na de acquisitie 35 marketingexperts en verwacht dit jaar de kaap van vier miljoen euro omzet te ronden. ‘We zetten in op alle facetten van digital performance marketing, waaronder strategie, advertising en marketing automation’, zegt CEO Jacob Verroken. ’Online vindbaarheid is vrijwel altijd een cruciaal element in deze mix. Met de SEO-experts van WiSEO erbij zijn we beter dan ooit gewapend om de grote uitdagingen in search in kansen om te zetten.’

’We kunnen SEO niet meer op een eiland zien’, vult WiSEO-oprichter Frederik Vermeire aan. ‘In de woelige online context, met snel opeenvolgende evoluties in AI, zal online vindbaarheid een cruciale rol blijven spelen voor bedrijven en merken.’

Vorig jaar bundelde Ants al de krachten met het Antwerpse growth marketing agency Cosmos Collective. Tot het klantenbestand van de digital marketing-specialist behoren onder meer Eneco, Accent, de NAVO, Immoscoop en Barco.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content