Descartes neemt e-commerce-platform Sellercloud over

© Getty Images/iStockphoto
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Descartes Systems Group, gespecialiseerd in software voor de supply chain en logistiek, heeft het Amerikaanse Sellercloud overgenomen, een leverancier van omnichannel e-commerce-oplossingen.

Sellercloud ondersteunt handelaren, distributeurs en fabrikanten met multichannel ecommerce-activiteiten. De Inventory Management-oplossingen en Order Management (IMS/OMS)-oplossingen van Sellercloud helpen klanten om voorraadniveaus via meerdere verkoopkanalen te synchroniseren, plannen en beheren. Descartes is een toonaangevende speler op het gebied van on-demand SaaS-oplossingen waarbij logistiek een belangrijke rol speelt.

Aanvullend

Volgens Mikel Richardson, General Manager of e-commerce bij Descartes, vormen de diensten van Sellercloud een aanvulling op het eigen productportfolio: ‘Door de combinatie met onze oplossing voor e-commerce shipping, fulfillment en warehouse management, geloven we een écht onderscheidend aanbod in huis te hebben voor het beheer van de volledige levenscyclus van binnen- en buitenlandse e-commerce-zendingen’.

Descartes heeft Sellercloud overgenomen voor een bedrag van ongeveer 110 miljoen dollar (circa 101 miljoen euro), met beschikbare contanten, plus een mogelijke prestatiegerelateerde vergoeding.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content