Drie Belgische ICT-headhunters fuseren tot Europese speler

© Getty Images

Hightech Partners Group, Hoffman & Associates en Ataya & Partners gaan voortaan samen, maar onder eigen naam, door het leven. Zo willen ze breder en op Europees niveau op zoek gaan naar de juiste profielen bij bedrijven.

De drie werken hoofdzakelijk vanuit Brussel, maar hebben al kantoren in verschillende Europese steden. De ambitie is om samen, elk met eigen specialiteiten, verder uit te groeien tot een Europese speler: HTP Group Holding.

Hightech Partners Group bestaat al 38 jaar en focust zich als headhunter op de Europese ICT-industrie. Hoffmann werkt vooral rond executive search, interim-management en advies aan raden van bestuur en bestaat 35 jaar. Ataya & Partners was al een onderdeel van de HTP Group en biedt ondersteuning rond Digital Governance en Trust.

Door de fusie worden de drie naar eigen zeggen de grootste Belgische speler rond executive search, en willen ze samen vanuit hun eigen invalshoek werken rond talent in digitale en zakelijke transformatie. Ondanks het samengaan blijven ze wel elk autonoom opereren onder eigen naam, maar wordt er wel gekeken naar synergieën.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content