Expertum Group neemt Nederlands-Limburgse SAP-dienstverlener Qrcus over

v.l.n.r.: Janne Meijers, Bert Vanstechelman, Chris van Gerven, Sjoerd van Middelkoop, Ger Beckers, Ron Alzer en Peter Dassen.
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Na de overname van Partners in Technology in juni, lijft Expertum Group nu ook Qrcus in: een SAP-dienstverlener net over de grens in Limburg.

Het in 2001 opgerichte Qrcus richt zich vanuit Sittard voornamelijk op brede SAP-dienstverlening aan klanten in het zuiden van Nederland van kmo’s tot grotere multinationsals. De Belgisch-Nederlandse SAP-specialist Expertum nam net voor de zomer al Partners in Technology over en haalt nu dus ook Qrcus binnen. Qrcus kan zo haar functionele SAP-kennis en expertise inzetten in diensten en projecten van Expertum. En omgekeerd krijgt Expertum zo ook toegang tot de gespecialiseerde expertise van Qrcus.

Door de overname groeit Expertum in Nederland verder door naar circa 100 medewerkers, met Sjoerd van Middelkoop als CEO. Verspreid over de locaties in België, Nederland maar ook Kroatië en Slovenië telt de groep nu in totaal 225 medewerkers. Overigens vindt ook een wijziging in het management van Qrcus plaats: Ger Beckers treedt terug als bestuurder. Zijn taken worden overgenomen door managing director Janne Meijers en door Peter Dassen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content