i3-Technologies neemt Nederlandse schermspecialist over

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Ctouch, een Nederlandse fabrikant van (interactieve) touch screens, komt in handen van het Belgische i3-Technologies.

i3-Technologies – een Belgische specialist in digitale, interactieve schoolborden – doet een belangrijke overname in Nederland. Het bedrijf neemt Ctouch over: een fabrikant van grootformaat interactieve touchscreens en interactieve touch-oplossingen die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Opmerkelijk: de overname komt er nauwelijks enkele dagen nadat Michel De Coster aangesteld werd tot CEO.

‘Deze overname onderstreept onze toewijding om een wereldleider in interactieve oplossingen te worden. Door de toekomstbestendige technologieën van Ctouch met die van ons te integreren, zijn we in staat oplossingen te bieden die de toekomst van interactieve ervaringen voor onze klanten zullen bepalen’, De Coster in een persbericht.

Vorig jaar noteerde i3-Technologies een omzet van om en bij 32 miljoen euro. Inclusief alle andere activiteiten (i3-Solutions en i3-VCP) klokt i3-Group af op zowat 65 miljoen euro. De groep telt – voor de overname – al meer dan 200 fulltime werknemers met verkoopkantoren in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en de VS.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content