Odin Groep lijft Belgische 2invision Managed Services in

© Getty Images
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

De Nederlandse Odin Groep neemt IT-bedrijf 2invision Managed Services over van het Belgische Crescent Ventures. 2invision Managed Services beschikt over vestigingen in Herentals en in Waalre, net over de grens.

Odin versterk met de overname zijn marktpositie in het zuiden van Nederland en betreedt tegelijk de Belgische markt. De Managed Service Provider, met 750 werknemers, neemt de dertig medewerkers en het klantenbestand van 2invision in zijn geheel over.

‘Mooie aanvulling’

2invision begon in 2002 met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie. Sinds 2012 is het onderdeel van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent Ventures. ‘2invision is een mooie aanvulling op de dienstverlening van onze dochteronderneming Previder’, zegt Odin Groep-topman Arno Witvliet. ‘Voor de bestaande klanten van het bedrijf is het zeker waardevol dat ze naast het huidige productportfolio op termijn ook toegang zullen krijgen tot de diensten van Previder.’

‘Odin Groep is een sterk en solide bedrijf en een grote speler in de IT-sector. Het is voor ons een mooie stap om hier deel van uit te maken’, vertelt Ron Bours, CEO bij 2invison Managed Services, dat vanuit drie vestigingen onder meer overheidsinstanties in België en het zuiden van Nederland ondersteunt op het gebied van IT.

In samenwerking met Dutch IT Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content