Visma lijft Belgisch HR-techbedrijf Syntegro in

Frank De Weser, Managing Director Syntegro. © Syntegro
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Visma, gespecialiseerd in bedrijfssoftware, heeft Syntegro overgenomen. Dat Belgische HR-techbedrijf is al zestien jaar actief op het gebied van workforce-managementsoftware en biedt oplossingen voor tijdsregistratie en personeelsplanning.

Syntegro werd in 2007 opgericht door vier ingenieurs. Samen ontwikkelden ze een flexibele SaaS-oplossing voor workforce-management. Sinds ze vijf jaar geleden de steun kregen van een nieuwe aandeelhouder en er een nieuwe Managing Director werd aangetrokken, is Syntegro snel gegroeid. Zo steeg het aantal werknemers van tien naar vijftig en werd de omzet verzesvoudigd.

Groeiambities

Vandaag bedient Syntegro ongeveer 700 klanten met 20 tot 40.000 werknemers die elke dag gebruik maken van de technologie. Het gaat voornamelijk om grote bedrijven: 80 procent heeft minstens 250 medewerkers.

Visma vergroot met de overname zijn positie in de Belgische markt van technologie voor workforce-management, terwijl Syntegro zijn groeiambities naar de Nederlandse en Europese markt onderstreept. Voor de bestaande klanten van het bedrijf verandert er niets. De bedrijfsnaam, de producten en alle overeenkomsten blijven behouden.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content