Patrick Boone wordt de nieuwe voorzitter van PwC België

Patrick Boone © DAVID PLAS PHOTOGRAPHY
Matthieu Van Steenkiste Freelance medewerker Data News

Managing Partner Patrick Boone wordt de nieuwe voorzitter van PwC België. Hij volgt Axel Smits op, die het consultancybedrijf acht jaar leidde, en die nu zelf managing partner wordt.  

De nieuwe voorzitter werd gekozen door de zeventig partners van PwC België en begint aan een termijn van vier jaar. Boone staat al sinds 2016 aan het hoofd van de Tax & Legal praktijk van het bedrijf.

Volgens een persmededeling neemt hij het roer over ‘in een tijd die gekenmerkt wordt door een technologische revolutie die bedrijven en organisaties dwingt zichzelf en hun werknemers opnieuw uit te vinden.’ Zelf zegt hij daarover: ‘In een tijd van verandering in een snel evoluerende wereld bevinden we ons in een unieke positie om bedrijven te helpen bij de transformaties die ze ondergaan. Met een geïntegreerde, technologiegerichte aanpak begeleiden we hen van A tot Z en wekken we het vertrouwen dat nodig is om te navigeren door zowel de aanval van generatieve AI als de zoektocht naar duurzame oplossingen en groei op de lange termijn.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content