Get Your Way haalt 850.000 euro op

De oplossingen van Get Your Way worden onder andere in ziekenhuisapotheken gebruikt. © Get Your Way.
Matthieu Van Steenkiste Freelance medewerker Data News

Get Your Way, een start-up die gespecialiseerd is in Assisted Reality, heeft in zijn tweede financieringsronde 850.000 euro opgehaald. Daarmee wil het de implementatie van zijn tools te versnellen.

De Waalse start-up vond het geld bij Industrya, het Luikse fonds Noshaq en een privé-investeerder. Met de nieuwe fondsen wil het bedrijf zijn ambities waarmaken door zijn vlaggenschipproduct, aRdent, en de bijbehorende oplossingen volledig op de markt te brengen. Het bedrijf ontwikkelt een met Bluetooth verbonden scherm dat informatie direct in het gezichtsveld van de operator weergeeft, zodat die zijn handen vrij heeft.  

Met het extra geld is Get Your Way klaar om zijn hard- en softwareoplossingen in verschillende sectoren in te zetten. Naast ziekenhuisapotheken, waar het al actief is, kijkt het ook naar de logistieke sector met een Picking-by-Vision oplossing. Tegelijkertijd breidt de start-up uit naar gereguleerde sectoren, zoals de lucht- en ruimtevaart en de farmaceutische industrie, met Process Pilot, software voor digitaal beheer van procedures en kwaliteitscontrole.

‘De oplossing die Get Your Way voorstelt, beantwoordt aan een groeiende behoefte aan digitalisering in bedrijven’, zegt Aude Somja, investment manager bij Noshaq. ‘De kracht van Get Your Way ligt in het gebruiksgemak en de naadloze integratie in de bestaande omgeving. Het past zich aan aan de eisen van complexe sectoren zoals de farmaceutische en luchtvaartindustrie. Wij geloven in deze lite-tech benadering waarbij technologie wordt afgestemd op de werkelijke behoeften van gebruikers.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content