Wordt jouw start-up de ‘Rising Star’ van de Technology Fast50?

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Data News ondersteunt dit jaar de Deloitte Technology Fast50 die de snelst groeiende bedrijven in de Benelux wil lauweren. Een belangrijk onderdeel van die Technology Fast50 is de prijs voor de ‘Rising Star’. Het gaat om jonge innovatieve bedrijven van minder dan 5 jaar die een omzet halen van minstens 50.000 euro. De hoofdzetel moet zich in de Benelux bevinden en de inkomsten moeten uit eigen producten of diensten gegenereerd worden. Inschrijven voor deze contest kan tot eind juni op de website www.fast50.be.

Data News ondersteunt dit jaar de Deloitte Technology Fast50 die de snelst groeiende bedrijven in de Benelux wil lauweren. Een belangrijk onderdeel van die Technology Fast50 is de prijs voor de ‘Rising Star’. Het gaat om jonge innovatieve bedrijven van minder dan 5 jaar die een omzet halen van minstens 50.000 euro. De hoofdzetel moet zich in de Benelux bevinden en de inkomsten moeten uit eigen producten of diensten gegenereerd worden. Inschrijven voor deze contest kan tot eind juni op www.fast50.be.

De jury maakt de selectie van ruim 10 start-ups die dan in een ‘elevator pitch’ hun bedrijf mogen voorstellen. In oktober wordt de ‘Rising Star 2012’ tijdens een gala bekend gemaakt. Vorig jaar ging de prijs naar het Amsterdamse Improve Digital.

Ook de Gewestelijke InvesteringsMaatschappij van Vlaanderen, de GIMV, biedt in dit kader een award aan de Most Disruptive Innovator. Vorig jaar won de topografiespecialist Gatewing uit Gent. Enkele maanden geleden werd Gatewing overgenomen door het Amerikaanse Trimble.

Meer informatie op www.fast50.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content