Borealis verlengt contract met T-Systems

T-Systems mag de volgende vier jaar de wide area network (WAN)-diensten leveren aan Borealis. De it-dienstenleverancier had ook de voorbije drie jaar al een contract met de chemiegroep voor deze diensten.

Borealis is een multinational gespecialiseerd in de productie van plasticoplossingen. Het bedrijf tekende een nieuw contract met T-Systems voor het leveren van WAN-diensten voor het wereldwijde netwerk van de chemiegroep. De samenwerking die dateert van 2009 wordt met vier jaar verlengd. T-Systems begon in 2008 met het leveren van it-diensten aan de Belgische locaties van Borealis. Een jaar later werd de dienstverlening uitgebreid naar het wereldwijde netwerk van de multinational.


Volgens Borealis heeft T-Systems de afgelopen jaren voldaan aan de hoge eisen die de multinational stelt aan de beschikbaarheid van het netwerk. Een andere reden voor de contractverlenging is dat door de samenwerking de chemiegroep op de kosten kan besparen. “De proactieve manier van werken van T-Systems levert ons een aanzienlijke kostenbesparing op”, zegt Werner Verstraelen, IT Service Process Owner bij Borealis.


De hoofdzetel van Borealis bevindt zich in Wenen. De multinational heeft vestigingen verspreid over Europa en het Amerikaanse continent. T-Systems is een dochteronderneming van Deutsche Telekom met kantoren in meer dan twintig landen. Het levert informatie- en communicatietechnologie aan multinationals en publieke instellingen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content