C-smart en Dustin Belgium tekenen nieuwe ICT-raamovereenkomst

© Dustin
Ronald Meeus
Ronald Meeus Freelance journalist

ICT-bedrijven C-smart en Dustin Belgium hebben een nieuwe raamovereenkomst getekend voor de levering van ICT-infrastructuur en bijhorende diensten. De deal volgt op een Europese aanbestedingsprocedure.

Voor een periode van vier jaar wordt Dustin Belgium, de lokale vestiging van de Zweedse beursgenoteerde IT-specialist, strategische ICT-partner van C-smart, de merknaam waaronder het Vlaamse intergemeentelijke samenwerkingsverband Cipal dv haar diensten aanbiedt op gebied van digitalisering, IT en smart cities. Na die vier jaar kan de deal nog twee keer met een jaar worden verlengd.

Laagsteprijsgarantie

Dankzij de samenwerking zal C-Smart een breed scala aan ICT-oplossingen kunnen aanbieden, waaronder desktop- en mobiele hardware, servers, netwerk(beveiliging), telecomapparatuur en opslag- en back-upsystemen. Dustin biedt ook inkoop- en managementadvies en ondersteuning tijdens de implementatie. ‘Een contract van deze omvang illustreert ons concurrentievermogen op het gebied van hardware en diensten’, zegt Alexander Goes, Business Unit Director Large Corporate en Public Dustin in België.

Voor de levering van die apparatuur en diensten garandeert Dustin Belgium altijd de beste prijs voor een periode van één maand. Indien een afnemer binnen deze periode toch een betere prijs vindt, wordt de prijs retroactief aangepast of kan de overeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Via een specifieke webshop kunnen bestellingen ook  eenvoudig worden geplaatst en beheerd.

Aankoopcentrale

C-Smart treedt op als aankoopcentrale voor deze overeenkomst, waarmee verschillende Vlaamse lokale besturen en andere entiteiten toegang krijgen tot die voordelen. Daarmee versterkt C-Smart zijn kernactiviteit, zegt voorzitter Paul Verbeeck: ‘lokale besturen en organisaties ondersteuning bieden bij de digitale transformatie door het aanbieden van raamovereenkomsten, advies rond digitalisering en IT-investeringen, en het realiseren van veilige informatiestromen, met een focus op smart cities en slimme technologie.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content