Charlotte Gréant gaat Startups.be en Scale-Ups.eu leiden

Charlotte Gréant © .

Charlotte Gréant wordt de nieuwe general mananger van startups.be en Scale-Ups.eu. Ze volgt daarbij Karen Boers op die begin dit jaar naar Becode trok.

Gréant begon deze week bij de organisatie die jonge en snelgroeiende bedrijven ondersteunt. Ze wordt er verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties, het opbouwen van de community en partnerschappen.

Startups.be, dat tot eind vorig jaar onder leiding van Boers stond, ging begin dit jaar samen met Scale-ups.eu. Jurgen Ingels, oprichter van Scale-ups.eu, blijft voorzitter van de raad van bestuur.

“Ik heb altijd veel bewondering gehad voor Startups.be en Scale-ups.eu, haar mensen en haar expertise. Het harde werk en toewijding resulteert in geweldige events, handelsmissies en een indrukwekkende toegevoegde waarde voor de Belgische tech-scene. Het team heeft getoond dat het buitengewone dingen kan bereiken en ik ben vereerd om zo’n sterke en professionele organisatie te kunnen vervoegen,” aldus Gréant in een verklaring.

Gréant begon haar carrière in het Afrikaanse Benin waar ze vervoersmaatschappij Baobab Express uitbouwde. Nadien werkte ze onder meer bij Materialize, Golazo en de Belgisch-Amerikaanse Kamer van Kophandel. De laatste twee jaar werkte ze voor Amerikaanse hub van B-Hive, het fintech platform van Jurgen Ingels en Wim De Waele.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content