Efficy opent kantoor in Luxemburg

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

De Brusselse leverancier van crm-software Efficy heeft een kantoor geopend in Luxemburg. “Luxemburg heeft een interessante financiële markt waarop we het verschil willen maken”, aldus ceo Cédric Pierrard.

De Brusselse leverancier van crm-software Efficy heeft een kantoor geopend in Luxemburg. “Luxemburg heeft een interessante financiële markt waarop we het verschil willen maken”, aldus ceo Cédric Pierrard. Bij Efficy werken in totaal ruim zeventig mensen. Er zijn zestienhonderd klanten, goed voor ongeveer 40.000 gebruikers. De KMO heeft ook vestigingen in Nederland, Zwitserland (sinds begin dit jaar), Duitsland en Frankrijk, en wil in Europa nog meer kantoren openen.

Efficy, dat werd opgestart vanuit België, voegde eind 2013 zijn Belgische en Nederlandse entiteiten samen. Door de fusie verwacht de onderneming krachtiger te kunnen opereren in de Europese markt, onder andere omdat er grotere ontwikkel-, verkoop- en marketingteams ontstaan.

Efficy wil uitgroeien tot een volwassen Europese speler op de crm-markt. Het kantoor in Luxemburg is vooral gericht op de financiële sector. Het crm-bedrijf werkt al samen met Centre de Recherche Public Henri Tudor en La Chambre de commerce du Luxembourg.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content