23-inch alles-in-één desktop-pc van Toshiba

De Toshiba Qosmio PX30t is een all-in-one desktop-pc die dienst kan doen als centraal home entertainment toestel.

De Qosmio PX30t van Toshiba is uitgerust met een 23-inch (58,4 cm) Full HD-beeldscherm met LED-backlight dat 10-vinger touch-bediening ondersteunt. Toshiba biedt modellen met derde en vierde generatie Intel Core-processoren, Intel HD 4000 graphics of Nvidia GeForce GT 740M (2 GB VRAM) grafische kaart met Optimus-technologie. De desktop-pc kan uitgerust worden met maximaal 16 GB RAM (2 sleuven x 8 GB).


De Toshiba Qosmio PX30t is verkrijgbaar met een harde schijf van maximaal 3 TB. De all-in-one desktop-pc heeft vier Harman Kardon-stereoluidsprekers (totaal 20 watt) en is uitgerust met DTS Studio Sound voor surround sound. Er zijn modellen beschikbaar met SuperMulti DVD-ROM-drive of Blu-ray Disc met BDXL-drive.


Toshiba levert de Qosmio PX30t met een draadloos toetsenbord en een draadloze muis met Windows 8-knopfunctie op het wiel, beide uitgevoerd in dezelfde kleuren als de pc. Je kan de pc ook bedienen met Toshiba’s Gesture Controller die het mogelijk maakt met simpele, natuurlijke handgebaren de gebruikersinterface te besturen zonder het scherm aan te raken.


De Toshiba Qosmio PX30t ondersteunt Gigabit LAN, Wireless LAN en is Intel WiDi- en Miracast-ready. Dankzij de Miracast technologie kan je multimedia die is opgeslagen op de Toshiba pc draadloos overseinen naar een compatibel tv-toestel. Sommige configuraties zijn uitgerust met een HDMI-out-poort die Ultra HD ondersteunt, een resolutie die vier keer zo hoog is als Full HD.


De Toshiba Qosmio PX30t all-in-one desktop-pc is leverbaar vanaf eind juli voor een adviesprijs vanaf 999 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content