Afdrukken in zwart-wit tot A3-formaat

De nieuwe AcuLaser van Epson is een compacte monochrome laserprinter die kan afdrukken tot het A3-formaat met een resolutie van 1.200 dpi.

De nieuwe AcuLaser van Epson is een compacte monochrome laserprinter die kan afdrukken tot het A3-formaat met een resolutie van 1.200 dpi.

De AcuLaser M8000N is niet veel groter dan een A4 laserprinter en biedt een printsnelheid tot 44 pagina’s A4 per minuut. De M8000N maakt gebruik van standaard Adobe PostScript 3 en biedt ondersteuning voor PCL6, PCL5e, ESC/Page en PDF Direct Print. Standaard is de nieuwe AcuLaser ook uitgerust met Ethernet 10/100 Base TX, high-speed USB en parallelle interface. Epson biedt optioneel ook een Type-B Interface. De AcuLaser M8000N heeft standaard 128 MB werkgeheugen dat uitbreidbaar is tot 578 MB. Ook is er ondersteuning voor CompactFlash. Daarnaast beschikt de printer over geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder Confidential Jobs, AntiCopy Pattern Function en Protocol SSL. Van de AcuLaser M8000N zijn er naast het basismodel ook modellen met meer functionaliteit verkrijgbaar, zoals een duplex-versie of een duplex-versie met drie extra papierladen. Alle modellen ondersteunen ook een optionele documentstacker om afzonderlijke taken te sorteren en te scheiden. De Epson AcuLaser M8000N is verkrijgbaar vanaf april 2009 voor een adviesprijs die start bij 1.990 euro exclusief BTW.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content