Android multimediasystemen voor in de auto

In de Asteroid serie in-car multimediasystemen lanceert Parrot drie Android toestellen. De Asteroid Mini en Asteroid Tablet zijn los staande multimediasystemen, terwijl de Asteroid Smart bedoeld is voor montage in het dashboard.

In de Asteroid serie in-car multimediasystemen lanceert Parrot drie Android toestellen. De Asteroid Mini en Asteroid Tablet zijn los staande multimediasystemen, terwijl de Asteroid Smart bedoeld is voor montage in het dashboard. Alle drie bieden ze toegang tot apps, handenvrij bellen en een muziekspeler.


De Parrot Asteroid Mini draait met Android 1.3 en dien je te bevestigen op het dashboard. Je kan dit multimediasysteem bedienen met de draadloze afstandsbediening die je ook aan het dashboard kan bevestigen. De Asteroid Mini heeft een 3,2-inch kleurenscherm. Je kan dit multimediasysteem verbinden met het internet via 3G of 4G, of via een smartphone middels een Bluetooth-verbinding of USB-kabel. De Asteroid Market online winkel biedt apps die je kan downloaden, zoals een vereenvoudigd gps-systeem. Parrot levert een gps-antenne bij het systeem.


De Parrot Asteroid Tablet met Android 2.3 heeft een 5-inch capacitief multi-touchscherm en kan je op een voet op het dashboard monteren. Ook deze Tablet wordt met een draadloze afstandsbediening geleverd die je aan het stuur kan bevestigen. Hiermee kan je functies regelen als handenvrij telefoneren, muziek selecteren en stemgestuurd muziek zoeken. Het Asteroid Tablet multimediasyteem heeft ook een ingebouwde GPS-antenne voor navigatie. Dit systeem kan je ook verbinden met het internet via WiFi.


De Parrot Asteroid Smart met Android 2.3 tot slot is een compleet multimediasysteem met een 6,2-inch multi-touch kleurenscherm dat in het dashboard van een auto kan worden ingebouwd. Op dit systeem kan je ook een achteruitrijcamera aansluiten. Net zoals de andere twee systemen heeft de Smart een SD-kaartsleuf. Applicaties uit de Parrot Asteroid Market online winkel kan je ook via een computer en internetverbinding op een geheugenkaart downloaden en op die manier installeren op de Asteroid toestellen.


De Parrot Asteroid Smart heeft een adviesprijs van 549 euro, de Asteroid Tablet een adviesprijs van 349 euro en de Asteroid Mini een adviesprijs van 249 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content