Betere audiobeleving in het heetst van de strijd

MSI introduceert de GT660 gamelaptop met een nieuw geluidssysteem van Dynaudio om het spelplezier te verhogen.

MSI introduceert de GT660 gamelaptop met een nieuw geluidssysteem van Dynaudio om het spelplezier te verhogen.

De MSI GT660 heeft een Intel Core i7 720QM 2,8 GHz Mobile processor en is uitgerust met de MSI Turbo Drive Engine (TDE) technologie die de prestaties van de Core i7 processor verhogen met een druk op de knop. MSI voorzag ook drie geheugensleuven waardoor het geheugen uit te breiden is tot 12 GB DDR3 (4 GB x 3).

Het TFT-scherm is 16-inch groot. De grafische kaart is een NVIDIA GeForce GTX 285M 1 GB GDDR3 en de nieuwste PhysX technologie maakt games nog levensechter. De gamelaptop is ook uitgerust met Dual Hard Disks in een RAID setup. Bij het integreren van de Dynaudio Theater Class Speakers en Subwoofer in de GT 660 hebben de ingenieurs extra aandacht besteed aan de integratie van de luidsprekers in de behuizing voor een betere audiobeleving.

MSI introduceert ook Cooler Boost-technologie om de notebook koel te houden. Je kan de CPU en GPU van de GT660 boosten in het heetst van de strijd. De MSI ECO Engine stroombeheerfunctie maakt het gemakkelijk om de prestaties aan te passen met een simpele knop. Er zijn onder meer modi voor games, films, presentaties, kantoorwerk om de batterijduur te verlengen. De MSI GT660 is ook uitgerust met de SuperSpeed USB 3.0-interface.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content