Beveiligingsappliances met hoge doorvoercapaciteit

Met een nieuwe SOC (System-on-a-Chip)-architectuur bieden de Fortinet FortiGate-60C en FortiWifi-60C UTM appliances betere prestaties.

Met een nieuwe SOC (System-on-a-Chip)-architectuur bieden de Fortinet FortiGate-60C en FortiWifi-60C UTM appliances betere prestaties.

De nieuwe Fortinet beveiligingsappliances zijn geschikt voor SOHO’s en kleine kantoren van bedrijven met verschillende vestigingen. De doorvoercapaciteit van de firewall ligt volgens de fabrikant tien keer hoger dan bij de voorgangers dankzij de SOC-architectuur van Fortinet. Deze architectuur combineert een traditionele CPU met de FortiASCI-content en netwerkprocessors van Fortinet. Het gevolg is dat de appliance de content veel efficiënter kan inspecteren en dat de firewall een inspectiecapaciteit van 1 Gbps heeft.

De FortiGate-60C en FortiWifi-60C zijn ook voorzien van een SDHC-kaartsleuf, 3G-netwerkconnectiviteit via een ExpressCard-sleuf, lokale log- en rapportagefuncties, WAN-optimalisering en een eenvoudige instelling via de USB-interface. De appliances worden geleverd met een SDHC-geheugen van 4 GB (uitbreidbaar tot 32 GB) voor event logging. De ExpressCard-sleuf ondersteunt een draadloze 3G-kaart voor de beveiliging van mobiele installaties of om redundante WAN-verbindingen mogelijk te maken die de beschikbaarheid van de gegevens garanderen.

De Fortinet FortiGate-60C en FortiWifi-60C beveiligingsappliances zijn beschikbaarheid via het Fortinet dealernetwerk. Prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content