Blu-rayspeler met opwaardering naar 4K-resolutie

Panasonic DMP-BDT270 © Panasonic

De nieuwe Panasonic DMP-BDT270 Blu-rayspeler opwaardeert Blu-rayfilms naar 4K-resolutie voor nog scherpere beelden. De speler ondersteunt dlna en Miracast en kan dus video’s, muziek en foto’s uit het thuisnetwerk of van smartphones en tablets afspelen.

De nieuwe Blu-rayspeler van Panasonic ondersteunt 4K-videocontent en kan die via dlna of Miracast afspelen van netwerk- en mobiele apparaten. Maar de DMP-BDT270 kan bestaande Blu-rayschijfjes ook opwaarderen van Full HD naar Ultra HD (4096 x 2160 pixels of 4K-video). Uiteraard moet de aangesloten tv dan ook 4K-video ondersteunen. Verder ondersteunt deze Blu-rayspeler Full HD 3D-video.

De hdmi-poort van de DMP-BDT270 is compatibel met de hdmi electronics control-functie. Daardoor kun je tv en speler met één afstandsbediening besturen, op voorwaarde natuurlijk dat de hdmi-aansluiting van je tv ook deze hdmi-cec functie heeft.

Dankzij de ingebouwde wifi kun je deze speler ook draadloos op je thuisnetwerk aansluiten. De DMP-BDT27O Blu-rayspeler kan extra info van het internet halen en heeft een ingebouwde webbrowser. Allerlei video- en muziekstreamingdiensten zijn ingebouwd. Verder zijn Facebook en Twitter aanwezig. Het apparaat ondersteunt daarnaast hoogwaardige audio in flac-formaat.

De precieze introductiedatum van de Panasonic DMP-BDT270 Blu-rayspeler is nog niet bekend. Ook een prijs is nog niet bekend. Maar de nieuwe speler werd begin januari wel al getoond op de International Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content