Blu-rayspelers met 3D-weergave en netwerktoegang

De Pioneer BDP-LX54 en BDP-430 zijn nieuwe 3D Blu-rayspelers die zijn uitgerust met een Ethernet-poort voor netwerk- en internettoegang.

De Pioneer BDP-LX54 en BDP-430 zijn nieuwe 3D Blu-rayspelers die zijn uitgerust met een Ethernet-poort voor netwerk- en internettoegang.

De twee Blu-rayspelers van Pioneer zijn uitgerust met een HDMI-poort om ze aan te sluiten op een 3D-compatibel scherm. De HDMI-uitgang werkt met de versie 1.4a met 3D. Met de Ethernet-poort kan je beide Blu-rayspelers aansluiten op een lokaal netwerk en het internet. Je kan de BDP-LX54 en BDP-430 ook draadloos aansluiten op een thuisnetwerk met de optionele draadloze LAN-adapter van Pioneer.

Beide spelers zijn uitgerust met de recentste versie van Pioneer’s Precision Quartz Lock Systeem (PQLS) voor een jitterloze transmissie van ongecomprimeerd 2-kanaals of multikanaals LPCM-geluid. Met PQLS synchroniseren een compatibele Blu-rayspeler en AV-receiver op intelligente wijze de digitale klokken van beide componenten voor optimale digitale audioweergave.

Met BD-Live kun je extra filminhoud downloaden van het internet. De BDP-LX54 en BDP-430 ondersteunen bestandsindelingen als mkv, divx hd, wmv en mp3, evenals een jpg-viewer voor het bekijken van foto’s in diashows. Beschik je over een iPhone of iTouch dan kun je de Blu-rayspelers ook bedienen met de gratis toepassing die deze toestellen omvormt tot een afstandsbediening.

De BDP-LX54 is het high-end model dat gebruik maakt van hoogwaardige audio-onderdelen en is gebouwd volgens het ‘Armoured Chassis Concept’ met een gelaagde behuizing en een stabilisator die de trillingen drukt.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content