Bluetooth-muziekontvanger voor hifi-installaties

Met de Marmitek BoomBoom 80 kan elke hifi-installatie worden omgetoverd in een Bluetooth-muziekontvanger.

De Marmitek BoomBoom 80 maakt elke audio-installatie geschikt om muziek draadloos via Bluetooth te streamen volgens het Bluetooth 3.0 A2DP/IOPT stereo-profiel met SBC codec.


Het kleine antracietkleurige kastje werkt met elke telefoon of computer met Bluetooth en stuurt het audiosignaal draadloos door naar elke muziekinstallatie met aux-in, line-in of mp3-link aansluiting. Het werkt tot 10 meter afstand voor een “Classe 2” bron en tot 15 meter afstand voor een “Classe 1” bron.


De BoomBoom 80 heeft ook een nfc-chip, zodat je je nfc-capabele smartphone of tablet direct kunt koppelen door er gewoon even mee over de BoomBoom te bewegen. Zonder nfc dien je de BoomBoom 80 aan je smartphone, computer of tablet te koppelen via de gebruikelijke Bluetooth ‘pairing’. Je kunt tot acht apparaten paren aan de BoomBoom 80.


Het kastje betrekt zijn stroom via usb. Een usb-netvoeding wordt meegeleverd, maar als je versterker een usb-aansluiting heeft kun je mogelijk ook daar de stroom van betrekken. Ook de nodige audiokabels worden standaard meegeleverd. De Marmitek BoomBoom 80 kost 35,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content