Compacte Android tablet van Samsung

Samsung introduceert met de Galaxy Tab een 7-inch tablet dat gebruikmaakt van het Android besturingssysteem.

Samsung introduceert met de Galaxy Tab een 7-inch tablet dat gebruikmaakt van het Android besturingssysteem.

Met de Galaxy Tab kan je ook onderweg internetten, e-mailen, (video)bellen, sms’en, je sociale netwerken bijhouden en genieten van alle vormen van multimedia. De Tab

is een compacte tablet: hij meet 190 x 120,5 x 12 mm en weegt 380 gram.

Samsung’s tablet draait met versie 2.2 van het Android besturingssysteem. Het tablet ondersteunt Full HD en diverse codecs, waaronder DivX, XviD, MPEG4, H.263 en H.264. Op het 7-inch TFT lcd-scherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels kan je foto’s bekijken, van films genieten, e-boeken lezen en documenten delen. Voor snelle tekstinvoer beschikt de Tab over de Swype-toepassing.

Door de ondersteuning voor gsm, gprs, umts en hsdpa en de simkaartsleuf is de Galaxy Tab ook een volwaardige smartphone. In combinatie met een Bluetooth-headset kun je de tablet als mobiele telefoon gebruiken. De Tab ondersteunt Bluetooth 3.0, naast 802.11n Wi-Fi en ook gps. Een camera op de voorzijde maakt videobellen mogelijk. Op de achterzijde is de Tab uitgerust met een 3 megapixel camera die ‘augmented reality’ ondersteunt. Dankzij camera en gps weet je direct welke bedrijven en diensten zich bevinden op de plaats waar je op dat moment bent.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content