Compacte oortjes in geborsteld metaal

Fresh 'n Rebel Lace Earbuds © Fresh 'n Rebel

Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, introduceert een lichte oortelefoon die omgevingsgeluiden dempt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

De nieuwe Lace Earbuds oortjes van Fresh ’n Rebel hebben een compact en licht ontwerp. Ze hebben een gesloten metalen behuizing die omgevingsgeluiden dempt. De oortjes worden geleverd met drie formaten zachte oordopjes voor een perfecte pasvorm.

De Lace Earbuds zijn uitgerust met 9,2 mm drivers en bieden een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz. De oortjes hebben een plat snoer met een geïntegreerde afstandsbediening, waarmee je een nummer kunt pauzeren of een telefoonoproep beantwoorden.

iPhone-, iPad- en iPod-gebruikers kunnen de uitgebreide functies van de afstandsbediening gebruiken, zoals het aanpassen van het volume, nummers overslaan en snel vooruitspoelen.

De Fresh ’n Rebel Lace Earbuds (3EP100) hebben een adviesprijs van 19,99 euro en zijn verkrijgbaar in de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content