Desktopscanner van Brother

De Brother ADS2100 is een nieuwe desktopscanner die documenten zowel enkel- als dubbelzijdig kan scannen met een snelheid tot 24 pagina’s per minuut (A4).

De Brother ADS2100 is een nieuwe desktopscanner die documenten zowel enkel- als dubbelzijdig kan scannen met een snelheid tot 24 pagina’s per minuut (A4).


De scanner heeft een automatische documentinvoergleuf waarmee tot 50 documenten ineens gescand kunnen worden naar een digitaal formaat. De ADS2100 kan overweg met diverse kleuren- en zwart-witdocumenten, zoals bestelbonnen, rapporten, identiteitsbadges, visitekaartjes en enveloppen.


De Brother ADS2100 scant met een optische resolutie tot 600 x 600 dpi (tot 1.200 dpi met interpolatie). De desktopscanner scant met een druk op een toets naar doorzoekbare, wachtwoordbeschermend of standaard PDF, TIFF of JPG. HIj is uitgerust met een USB 2.0-aansluiting en kan ook rechtstreeks naar een USB-geheugenstaaf scannen zonder dat een pc-aansluiting nodig is.


Brother levert de volgende software bij de ADS2100: Brother Controle Center scansoftware, NewSoft Presto! Biz Card voor het beheren van visitekaartjes, Nuance PDF Convertor Professional 7, PDF-software voor het creëren, converteren, uitgeven, samenvoegen en delen van PDF’s (voor Windows), Nuance paperPort 12 SE, combinatie van een snel scanprogramma met PDF-aanmaak (voor Windows), PageManager 9 SE, basisprogramma voor beheer en delen van documenten (voor Mac).


De Brother ADS-2100 heeft een adviesprijs van 539 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content