Deze externe harde schijf is schokbestendig

Sony HD-SP1 © Sony

De Sony HD-SP1 is een nieuwe spatwater-, stof- en schokbestendige externe harde schijf met een opslagcapaciteit van 1 TB.

De nieuwe Sony HD-SP1 externe harde schijf is uitgerust met een usb 3.0-poort en biedt een opslagcapaciteit van 1 TB. De blauwe beschermende rubberen behuizing en het robuuste ontwerp zorgen ervoor dat de HD-SP1 bestand is tegen een val vanop 1,2 meter hoogte en bestand is tegen spatten volgens de IPX2-specificatie en tegen stof volgens de IPX5-specificatie.

De Sony HD-SP1 weegt 260 gram en meet 86,6 x 24 x 127 mm. Ze wordt geleverd met Backup Manager 2.0, FAT32 Formatter, Data Transfer Accelerator en Password Protection Manager software.

Wanneer de schijf aangesloten is, wordt volautomatisch een back-up van je computergegegevens gemaakt. De back-upsoftware is compatibel met clouddiensten zoals Dropbox en Google Drive.

Bestanden worden als je dat wil tijdelijk in de cloud opgeslagen en automatisch naar de schijf verplaatst wanneer ze wordt aangesloten.

De HD-SP1 is compatibel met Windows vanaf Vista en Mac OS X vanaf v10.8. Ze wordt geleverd met ntfs-formattering, maar met behulp van meegeleverde software kunnen Windows-gebruikers dit eventueel wijzigen in fat-32.

De Sony HD-SP1 externe harde schijf kost 139 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content